Grobari će biti oduševljeni tetovažom najveće legende: Ovaj čovek je zadužio Partizan i biće zauvek upamćen

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Marko Metlaš

Važio je za jednog od, ako ne i najvećeg navijača Partizana, nije propuštao maltene niti jednu utakmicu fudbalskog kluba, a posećivao je i ostale sportove. U srcima svih pristalica crno-belih je ostao i nakon prerane smrti, što dokazuju priče i snimci koji se i dalje vrte po mrežama.

Najiskreniji navijač crno-belih bio je Miša Tumbas, simpatičan čovek iz Bariča koga su svi voleli i pomagali mu da preživi samoću u nekim trenucima. On je uvek imao svoj Partizan, a pristalice tima iz Humske se i dalje trude da se njegovo ime nikada ne zaboravi.

Na mrežama se tako pojavila fotografija vrlo simpatične tetovaže na nozi sa Mišinim likom koji uzvikuje prezime nekadašnjeg napadača Partizana Dijare.

Ovo umetničko delo je odradio izvesni tatu majstor Boris Bulatović i zaista oslikava jednu od kultnih scena iz godina kada su crno-beli bili u nekim boljim momentima i nizali uspehe.

Miša je preminuo tokom potpunog "lokdauna" za vreme koronavirusa četvrtog aprila 2020. godine i sahrana je protekla sa svega nekoliko ljudi, usled brojnih mera bezbednosti i zdravstvenih mera.

(Telegraf.rs)