Delije se opet oglasile zbog zabrane gostovanja u Milanu: "Da pokažemo kolika je ovo nepravda..."

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Navijači Crvene zvezde nisu u mogućnosti da organizovano bodre svoj klub u Milanu protiv Intera u drugom kolu Lige šampiona, a neće moći to ni nekoliko kola kasnije, kada u ovom gradu budu gostovali Milanu.

Italijanska policija je od straha od nereda zbog dolaza više hiljada Delija odlučila da zabrani gostujućim navijačima dolazak, distribuciju karata, kao i ulazak na stadion ukoliko se karta ne bude poklapala sa brojem pasoša, koji mora biti dostavljen prilikom kupovine ulaznice.

Delije su tim povodom već izdale saopštenje i isprozivale policiju Italije, a sada su se još jednom oglasile i podržale akciju kluba da se meč protiv Intera gleda sa zapadne tribine Marakane.

- Pozivamo sve Delije i zvezdaše, kojima je onemogućeno da uživo prate svoj klub, da dođu u utorak na stadion da zajedno gledamo utakmicu! Da probamo svojom brojnošću, da pokažemo kolika je ovo nepravda i da zajedno sa svojim prijateljima odgledamo utakmicu - istakle su Delije uz poziv kluba na organizovano gledanje utakmice na Marakani.

Meč na Marakani počinje u utorak od 21.00.

(Telegraf.rs)