"Partizan mora da pobeđuje i kad je u problemima": Napadač jasno poručio posle slavlja u Lučanima

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

I pored silnog potcenjivanja uoči utakmice u Lučanima, fudbaleri Partizana smogli su snage da izađu iz meča kao pobednici i tako prekinuli crnu seriju rezultata u Superligi Srbije. Mladost je savladana na gostovanju sa 3:1.

Jedan od strelaca golova na meču i povremeni reprezentativac Srbije Đorđe Jovanović govorio je za klipski sajt. Istakao je da veličinu kluba za koji igra.

- Partizan je ogroman klub koji mora da pobeđuje čak i kad je u problemima. Težak period je iza nas. Najbitnije je da smo uspeli da dobijemo utakmicu uz dobru igru, posebno u prvom poluvremenu - rekao je napadač, a prenosi klupski sajt.

Posle serije od osam mečeva bez pobede, od kojih u pet utakmica nije dao gol, Partizan je u Lučanima konačno došao do mreže i pobede.

- Bitno je da imamo što više igrača raspoloženih za igru. Samim tim ćemo davati i više golova. Tu su sad bili i Ilić i Kovač, nadam se da će to sledeći put biti i neko drugi, zašto da ne. Partizan je ogroman klub koji mora da pobeđuje čak i kad je u problemima - izjavio je Jovanović.

Đorđe od povratka u klub ovog leta na devet mečeva ima učinak od tri gola i jedne asistencije.

(Telegraf.rs)