Vodio Partizan do pobede nad Lalatovićem, pa se obratio Stanojeviću: "Sale, znam da ovo ne voliš..."

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Arena Sport

Pobedom u Lučanima protiv Mladosti, Partizan je prekinuo crnu seriju u Superligi i došao do važne pobede, koja je malo smirila uzburkane strasti u Humskoj nakon poraza od večitog rivala Crvene zvezde od 4:0 u Humskoj.

Ceh loših rezultata platio je Aleksandar Stanojević, a Partizan je umesto njega doveo svoju legendu Sava Miloševića, koji će preuzeti ekipu od ponedeljka, kada će i biti

Zbog toga je ekipu u Lučanima vodio Branko Vukašinović, koji će ostati i u stručnom štabu Sava Miloševića.

- S obzirom na veličinu kluba i stanje u kojem se nalazimo, ovo je samo blaga stabilizacija, ne smemo biti euforični posle ove pobede, iako je ova pobeda izdvojena na muški način, kvalitetnom igrom i u ofanzivnom i u defanzivnom aspektu - rekao je Vukašinović, koji se osvrnuo i na dolazak novog trenera Sava Miloševića.

- U svakom slučaju je novi list, novi trener i novi list, ako donese ono što je i prošli put doneo, biće dobro. Moram da kažem da sam ja lično veoma srećan što sam vodio ovu utakmicu, koja je pobeđena, ali moram da kažem onako žargonski, da sam ovu utakmicu pobedio na Stanojevićeve karte. "Handirao" sam na njegove karte. Pozdravljam ga ovim putem, znam da on to ne voli, ali Sale pozdrav, ova pobeda je namenjena tebi - rekao je Vukašinović, koji je potvrdio da ostaje u stručnom štabu Sava Miloševića.

(Telegraf.rs)