Zvezdin defanzivac pozvao navijače na Marakanu i meč protiv Intera: "Neću biti sa ekipom, ali..."

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek pozvao je navijače da u utorak dođu na stadion "Rajko Mitić", pošto će na zapadnoj tribini biti organizovano gledanje utakmice sa Interom.

Crvena zvezda će u utorak od 21 sat gostovati ekipi Intera u drugom kolu LŠ. Na stadionu Zvezde će biti organizovano gledanje utakmice sa zapadne tribine.

"Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za 'crveno-beli' dres", rekao je Degenek, prenosi zvanični sajt kluba.

- Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu - istakao je Degenek.

Veliki video bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane.

- Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak Zvezdinih navijača u Milano, naš klub je odlučio da svim zaljubljenicima u 'crveno-bele' boje pruži mogućnost da u pravoj zvezdaškoj atmosferi posmatraju meč protiv Intera i navijaju za prvotimce našeg kluba. Naime veliki video bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane, te pozivamo sve zvezdaše da na vreme dođu na stadion i obezbede svoje mesto na zapadnoj tribini. Ulaz je besplatan, a sjajna atmosfera zagarantovana - dodaje se u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs/Tanjug)