Nesuđeni fudbaler Srbije dao gol za Bajern o kojem priča svet: Raketa iz voleja sa 20 metara "probušila" mrežu

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Eduard Martin / imago sportfotodienst / Profimedia

Kakav gol smo videli na derbiju Bundeslige između Bajerna iz Minhena i Bajer Leverkuzena, koji je na kraju završen rezultatom 1:1. I sve to u režiji nesuđenog fudbalera reprezentacije Srbije, Aleksandra Pavlovića. Mnogo je priče bilo oko toga da li će on na kraju obući dres Orlova, ali se ipak opredelio za - Nemačku.

I posle ovog pogotka večeras sigurno je da u stručnom štabu Pancera trljaju rukama, jer ono što smo videli iz noge Pavlovića je zaista prava pravcata magija. Sa druge strane, naša fudbalska reprezentacija ostala je bez velikog bisera koji bi vrlo lako mogao da postane zvezda evropskog fudbala.

Nikakav pritisak nije osetio Pavlović onog momenta kada je primio loptu u 39. minutu. Namestio je sam sebi loptu na volej i onda "raspalio" sa oko 20 metara.

Lopta je kao strela pravom linijom išla ka golu i završila u njegovom ćošku. Sve to je izgledalo zaista fenomenalno, a navijači su odmah upali u potpunu ekstazu.

Inače, Pavlović je već uspevao da obraduje sve navijače u Nemačkoj, pošto je između ostalog bio strelac u utakmici Lige nacija protiv Mađarske u septembru.

Pogledajte u snimku njegovu današnju majstoriju koja će konkurisati i za gol sezone.

Posle podele bodova na Alijanc Areni Bajern je i dalje na prvom mestu sa 13 bodova, ali više nema maksimalan učinak. Lajpcig je drugi sa 11, dok je Leverkuzen na trećem uz 10 bodova, koliko ima i Borusija Dortmund.

(Telegraf.rs)