Otišao iz Partizana i oprostio dug: "Naplatio bih na sudu, ali bih sad verovatno trčao krugove u Humskoj"

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / nk

Bivši fudbaler Partizana Mihajlo Petković ovog leta je prešao u Napredak iz Kruševca, nakon što je sa crno-belima raskinuo ugovor.

Ispostavilo se da je doneo dobru odluku po svoju karijeru, jer u Partizanu nije dobio priliku, išao je na pozajmice, a sada je odlučio da i definitivno pređe trajno u redove drugog kluba.

U Kruševcu je pod vođstvom Gorana Stevanovića dobio ulogu prvog špica, postigao je i gol uz dve asistencije i zadovoljan je kako je krenula njegova priča u klubu na stadionu "pod Bagdalom", na koji su se vratili posle renoviranja terena.

- Biće golova, ali i dobrih igara. Vratili smo se na naš teren, koji je zaista idealan za igru, očekujem i podršku navijača, jer u ovoj sezoni sigurno možemo mnogo - istakao je Petković u razgovoru za Žurnal, koji se dotakao i odlaska iz Partizana, kojem je oprostio značajan dug.

Kako nezvanično saznajemo, njegova plata je bila 10.000 evra mesečno, tako da je klub iz Humske imao nagomilane obaveze prema 20-godišnjem fudbaleru, koji je odlučio da oprosti dug, zarad slobodnih papira za prelazak u drugi klub.

- Naplatio bih dug na sudu, ali bi verovatno sada trčao krugove na stadionu u Humskoj i stagnirao, a želeo sam da igram. Biće vremena za zaradu - istakao je mladi fudbaler.

(Telegraf.rs)