Juventus se oglasio povodom Dušana Vlahovića: Srbin dobio bitne vesti pred ključne mečeve

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa su nakon odličnog početka sezone u Seriji A i dve ubedljive pobede, nanizali tri nerešena rezultata u prventstvu bez golova i pomalo jeftino propustili da budu lideri na tabeli. U međuvremenu je torinski klub porazio PSV u Ligi šampiona, pa je utisak malo popravljen.

U italijanskim medijima je jedna od glavnih tema status Dušana Vlahovića, koji je od početka sezone postigao dva gola, ali je bez pogotka na poslednja četiri meča. Navijačima i medijima se tim povodom obratio direktor Juventusa Kristijano Đuntoli, istakavši da se status Srbina ne dovodi u pitanje.

- Da li je obnova ugovora sa Dušanom problem? Ne, igrač kao što je on sa jako bitnom ulogom u timu ne može biti problem, obnova je cilj, uradićemo to. Igrač koji toliko vredi i toliko toga nam donosi za nas predstavlja prednost - rekao je Đuntoli za "Korijere dela Seru".

Dušan je protiv Verone postigao dva gola i tako maltene sam timu doneo pobedu i sigurno je da će i tim zaigrati mnogo bolje kada ponovo pronađe svoju formu, koja mu je prošle godine u Seriji A donela titulu najboljeg napadača u ligi.

(Telegraf.rs)