Srđan Jovanović sudi Zvezdi posle 17 meseci

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće od 19 časova na Marakani snage sa Železničarom iz Pančeva u 10. kolu Superlige, a ono što je posebno zanimljivo jeste podatak da će prvi put posle 17 meseci pravdu crveno-belima deliti Srđan Jovanović.

On je delegiran da deli pravdu na Marakani i to će biti prvi put da sudi Zvezdi još od 22. aprila 2023. godine, kada je delio pravdu na meču Zvezda - TSC (4:1).

Zanimljivo je da je na tom meču svirao penal za TSC, koji je poveo sa 1:0 golom Ifeta Đakovca u 20. minutu, ali su crveno-beli u drugom poluvremenu preokrenuli posle het-trika Bukarija i jednog gola Kange.

Jovanović je trebalo da sudi 171. večiti derbi, dok je Zvezda bila strogo protiv toga, i pretila je i da se neće pojaviti na utakmici, a na kraju je derbi i odložen posle nemilih događaja na Kosovu u Banjskoj, dok je u novom terminu derbija delegiran drugi arbitar.

Zvezda je u više navrata vodila pravi rat sa Srđanom Jovanovićem, tražila je njegovo izuzeće sa utakmica, a to se dešavalo punih 17 meseci.

Da su ovim delegiranjem konačno i "zakopane ratne sekire", ostaje nam da vidimo posle meča.

(Telegraf.rs)