Portugalski klub uporedio srpskog fudbalera sa Novakom Đokovićem: "Još neko zna kako sa teniskom lopticom"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Twitter / Printscreen / Mirko Topić & MN Press / Ivica Veselinov

Sa nestrpljenjem čekamo ponovo da vidimo Novaka Đokovića na teniskom terenu, a koliki je njegov uticaj čak kada nije na njemu govori i jedna od poslednjih objava portugalskog fudbalskog kluba Famalikao, koji nastupa u prvoj ligi ove zemlje.

Kao što je poznato, od prošle sezone deo Famalikaa je i nekadašnji talenat Vojvodine, Mirko Topić, koji se sada već ustalio u postavi portugalskog tima.

Pošto i on dolazi iz Srbije, iz Famalikaa su očigledno došli na ideju da snime interesantan video kako sam Topić barata teniskom lopticom i može se reći da je on taj zadatak uradio na najbolji mogući način!

Iako je izuzetno mala, teniska loptica bukvalno je igrala na nozi Mirka Topića, koji je pokazao sjajno umeće, što je oduševilo i same navijače Famalikaa.

- Izgleda da još jedan Srbin pored Novaka Đokovića zna kako da barata teniskom lopticom - napisali su iz ovog kluba na društvenim mrežama.

Njegov snimak se brzo podelio putem društvenih mreža, a pogledajte kako su izgledale majstorije sjajnog Topića, koji ipak nije pozvan na spisak reprezentacije za predstojeće nastupe u Ligi nacija.

(Telegraf.rs)