Ono kada ti u taksi uđe jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu: Vozač ga zamolio za jedno, nastala cika

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Karsten Lauer / imago sportfotodienst / Profimedia

Vrlo brzo je Lamin Jamal opčinio čitav svet svojim fudbalskim talentom. Simpatični fudbaler je između ostalog uspeo da osvoji i srca mnogih tinejdžerki, koje jedva čekaju svaku njegovu utakmicu da "zaređaju" objave na društvenim mrežama. A šta se desi kada igrač Barselone slučajno uđe u taksi...

Vozač taksija u trenutku je bio zbunjen i šokiran, ali je kada je shvatio šta se dešava uspeo da se pribere i da zamoli 17-godišnjeg fudbalera za snimak i pozdrav svojoj deci. Jamal je na to pristao bez pogovora, a vrlo brzo se moglo videti kakav je haos nastao kada se šofer vratio kući.

Jamal je na španskom jeziku pozdravio tinejdžerke, a one su kada su to videle počele da "ciče" u neverici. Jedna od njih čak se prekrila jastukom preko glave i nije mogla da veruje da je to zaista Lamin.

On je ove sezone postigao tri gola i dodao pet asistencija u šest utakmica u La Ligi, dok je zatresao mrežu i u porazu od Monaka od 1:2.

Španski portal Marka objavio je i kako je izgledao susret vozača taksija i Jamala, kao i sve što se nakon toga desilo. Slučajnost se na kraju pretvorila u jedan od viralnijih snimaka u poslednje vreme na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)