Prelepa rumunska teniserka se ponovo javila zbog večitog derbija: "Nisam htela da uvredim Partizan!"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/iamprisacariuandreea

Mnogo bure podiglo se posle jučerašnjeg 174. večitog derbija u Humskoj ulici, a koji je na kraju završen ubedljivom pobedom Crvene zvezde od 4:0 protiv Partizana. Tri pogotka bila su delo Šerifa Endiajea, dok je preostali postigao Silas.

Jutro kasnije se na društvenim mrežama javila simpatična rumunska teniserka, Andrea Prisakariju, istakavši da je meč između Partizana i Zvezde više ličio na teniski set nego na fudbal, što je pomalo iznerviralo navijače crno-belih.

Tokom večeri, ona je morala još jednom da se oglasi na društvenoj mreži "X" gde je jasno istakla da nije imala nameru da uvredi Partizan.

- Pozdrav, dragi moji! Hoću da vas obavestim da moj prethodni tvit nije bila uvreda usmerena na račun Partizana. Znam da stvari nisu sjajne za njih, ali Zvezda je odradila posao i to je činjenica. Nisam uvredila nikoga. Zašto bih? Volim fudbal i volim Srbiju - rekla je Prisakariju.

Potom se nadovezala na sve i objasnila svoje stanovište.

- P. S. Takav je sportski način života. Nekada ste gore, nekada ste dole i sada je Zvezda na vrhu. Ali naravno da oba tima imaju veliku istoriju i derbi je derbi - dodala je Prisakariju.

(Telegraf.rs)