Kome je Zvezdan Terzić poslao poljubac iz lože u Humskoj na 174. večitom derbiju između Partizana i Zvezde?

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Marko Metlas

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 9. kola Superlige Srbije igrali po 174. put protiv Partizana u večitom derbiju, a sada su ispisali i istoriju. U Humskoj je viđena i najubedljivija pobeda crveno-belih u njihovoj istoriji, pošto su slavili sa ubedljivih 4:0, uz tri gola Šerifa Endiajea, dok je jedan postigao i Silas.

Jednostavno, Zvezda je bilo daleko bolji rival u ovom meču što se i videlo od samog starta meča, dok se isto vidi i od samog starta šampionata. Nekako, činilo se kao da jedna ekipa postoji na terenu u Humskoj i rezultat u neku ruku i ne čudi.

Nakon meča se nedugo zatim oglasio i Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih koji je rekao da je ovo zapravo samo "realno stanje" stvari u srpskom fudbalu.

- Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu. Svaka čast momcima i stručnom štabu. Danas na sastanku sa igračima sam im rekao da imaju premiju ne samo za pobedu nego za svaki gol razlike posebno. Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada - rekao je Terzić, prenosi zvanični sajt kluba.

Takođe, direktor kluba sa Marakane je viđen i pre početka utakmice u jednom veoma zanimljivom raspoloženju.

Objektivi kamera u Humskoj su ga uhvatili u trenutku kada je slao poljubac, a on je bio poslat u smeru najvatrenijih navijača, odnosno Delija na severu, dok se veruje da je poljubac poslat upravo ka njima.

(Telegraf.rs)