"Moram ovo javno da kažem, ozbiljno mi smeta": Oštre reči bivšeg igrača Partizana posle derbija

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Arena Sport/Telegraf

Gostujući na televiziji Tv Arena Sport, nekadašnji golman Partizana Bojan Šaranov nije krio kritike na račun crno-belih koji su sa 4:0 poraženi od Crvene zvezde!

Šaranov je bio gost emisije posvećene 174. večitom derbiju, dres Partizana je nosio u sezoni 2015/16 i osvojio je Kup, a posle utakmice je rekao:

- Kad igrate u Partizanu i Zvezdi, igrač mora da ima pobednički mentalitet i karakter. Ja to moram javno da kažem, mislim da većina igrača Partizana to nema. I ne rađas se sa tim, na tome se dosta radi - rekao je Šaranov i dodao:

- Drugo poluvfreme izađeš onako... Nebitno, gubiš 3:0, 4:0, ekipa se predala skroz. I to je nešto što mi ozbiljno smeta i što jedan šampion, a kad igaš za Partizan i Zvezdu onda to jesi... Uvek mogu da se provuku dva ili tri igrača, Trenutno u Partizanu 80 odsto igrača ima takav mentalni sklop.

Na pitanje voditelja šta bi Saša Ilić svojevremeno na poluvremenu uradio, Šaranov je poručio:

- Sale je igrač koji oseća Partizan, voili Partizan i osetiš da bi poginuo za Partizan. I onda kad imaš takav karakter, onda takvi ljudi vuku svlačionicu. A Partizan ni probližno nema takvog igrača sada. Stranci? Igrao sam ja i inostranstvu, koliko god voliš, ne možeš to da osetiš. Kad igraš u klubu koji voliš, kad igraš sa emocijom, daješ više nego što možeš.

Video: Bivši golman Partizana prozvao sadašnje igrače crno-belih: Moram ovo javno da kažem

(Telegraf.rs)