Da li je ovo momenat kada su navijači Partizana razbili staklo i rasekli Stanojevića?

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf

Nemile scene viđene su u ponedeljak veče, nakon završenog 174. večitog derbija, kada su navijači Partizana povredili i rasekli trenera svog tima Aleksandra Stanojevića!

Sam Stanojević se na konferenciji za medije pojavio sa dva flastera na licu, na nosu i iznad oka, te je iste opravdao tako što je rekao da su navijači razbili staklo svlačionice i da je zbog toga isečen.

U međuvremenu se pojavio i video snimak sa lica mesta, gde navijači Partizana lupaju o staklo i vređaju Stanojevića - mada nema jasne situacije da li se ono rasulo.

Posle utakmice, na konferenciji za medije, Stanojević je rekao:

- Dobro veče svima, šta reći posle ovakvog rezultata. Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozovlili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku. Tako da... Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. Eto, to je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo.

- Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto.

(Telegraf.rs)