Fudbaler ostao u šoku zbog parade Srbina: Nije mogao da veruje šta mu je "odbegli" Orao odbranio

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/X/@Planeta_Roma

Francuski fudbaler Florija Tovan bio je šokiran odbranom Mileta Svilara, na meču između Rome i Udinezea, kada je srpski čuvar mreže maestralno reagovao i sprečio gol za goste!

Igrao se 66. minut meča kada je bivši igrač Olimpika iz Marselja poslao projektil ka golu Vučice, ali je Svilar maestralno reagovao i naterao Francuza da se iščuđava na terenu.

U tom trenutku na semaforu je stajalo 2:0 za Romu, pitanje je šta bi se do kraja dogodilo da je Tovan pogodio, da bi samo četiri minuta kasnije Vučica po treći put zatresla mrežu i rešila pitanje pobednika (3:0).

Romi je ovo bio prvi meč sa novim trenerom Ivanom Jurićem, kao i prva pobeda u Seriji A tek u 5. kolu. Na prethodna četiri meča skupili su samo tri boda.

Što se tiče Svilara, on je ovom odbranom na neki način poslao poruku Draganu Stojkoviću Piksiju da bi mogao da se nađe u sastavu Srbije pred mečeve Lige nacija.

Podsetimo, Svilar je debitovao za Orlove i u međuvremenu je hteo da promeni sportsko državljanstvo i zaigra za Belgiju. FIFA mu nije dozvolila, dok je Piksi rekao da su za njega vrata Srbije zatvorena.

(Telegraf.rs)