Ekskluzivno! Pogledajte kako je grupa huligana upala na stadion Partizana i uništila teren pred derbi

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: FK Partizan

Umesto da u miru pripremaju sutrašnji večiti derbi sa Crvenom zvezdom, u Partizanu se ovoga jutra, zajedno sa policijom, bave vandalskim činom koji se dogodio u noći izmedju subote i nedelje kada je grupa huligana upala na teren stadiona u Humskoj i teško oštetila travnatu podlogu.

Na snimcima do kojih je došao Telegraf.rs jasno se vidi grupa koja u gluvo doba noći obija bravu na jednoj od kapija, potom se spušta na teren i uništava podlogu kiselinom, ali i velikom količinom srče od polomljenih flaša.

Nekoliko sati kasnije je radnike na održavanju terena sačekao jeziv prizor i potom su odmah obavešteni i policija i nadlažni i Humskoj.

Organi reda su od jutros na stadionu, vrši se uviđaj i skidaju snimci sa kamera, koji će biti detaljno obradjeni u policiji.

Ovo nije prvi put da se uništava stadion Partizana, prošle godine je, takodje tokom noći, upala grupa koja je isekla stolice i uništila svečanu ložu. Policija je i tada intervenisala, ali nije objavljeno da li su vinovnici, medju kojima bila i jedna ženska osoba, pronadjeni i pphapšeni.

(Telegraf.rs)