Stanojevića pitali za napadače Zvezde i transfere Partizana: "Ja ne znam za cifre..."

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: FK Partizan

Fudbaleri dočekaće u ponedeljak od 19.00 ekipe Crvene zvezde, u 174. večitom derbiju.

Pred ovaj susret medijima se obraća trener crno-belih Aleksandar Stanojević, a pored brojnih tema dotakao se i anlize Crvene zvezde.

Tako, nije želeo da komentariše "trenutak" u kojem se nalazi večiti rival, kao i poraz u Ligi šampiona od Benfike. - Ne bih o Zvezdi, za nas je nepovoljan trenutak posle remija i poraza. Ne znam šta bih dodao još. Potom, na pitanje o tome da li je pratio duel crveno-belih sa Benfikom je istakao:

- Pratio sam meč Zvezde i Benfike, odgledao je više puta. I sve utakmice ostale. Drugačije su slabosti u Ligi šampiona, drugačije u domaćem prvenstvu. znamo mane, spremili smo se, ali Liga šampiona je drugi nivo da bismo na osnovu toga mogli da sudimo - kaže Stanojevič iskreno.

Potom, upitan je Stanojević i da prokomentariše napadače Zvezde u odnosu na Partizan, kao i sredstva uložena u transfere.

- Ja ne znam za cifre, niti sam razmišljao na tu temu. Zvezda pravi tim za Ligu šampiona, to je njihova stvar i njihova mogućnost. Derbi je jedna posebna utakmica. I ranije se dešavalo da neko uloži više, neko manje. Nama je bitno da kada uložimo, napravimo strategiju. Novac znači, pomaže, ali ako napraviš pravu strategiju, pravu priču, možeš da budeš konkurentan.

(Telegraf.rs)