Svi se čude reakciji trenera Benfike posle drugog gola protiv Zvezde: "Dok su ostali skakali u teren...

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/X/ @M10Infos

Trener Benfike Bruno Laž emotivno je proslavio pobedu svog kluba protiv Crvene zvezde, trčao je ka navijačima i slavio sa njima nakon poslednjeg sudijskog zvidžuka, za razliku od situacije kada je portugalski tim postigao drugi gol!

Naime, kamera je uhvatila Laža kako mirno i praktično nezainteresovano deluje u trenutku kada je Kokču postigao pogodak iz slobodnog udarca.

Dok je ostatak stručnog štaba Benfike skakao i ulazio na teren, Laž je zamišljeno gledao ka zemlji. Kao da se ništa nije događalo, kao da nije tu...

Na kraju utakmice je rekao:

- Osvojili smo tri boda na početku novog formata Lige šampiona. Doneli smo samopouzdanje iz prošlog meča, što nam je pomoglo i večeras. Ambijent je bio izuzetan, ali smo ušli sa karakterom, tražili prostor već kod prvog gola. Kasnije su se dogodile druge stvari tokom meča, izmene, nismo planirali ulazak Aursnesa. Krenuli smo u novi format Lige šampiona pobedom, ostali čvrsto na zemlji i pobedili. Naš fokus se poboljšava i pripremamo se za narednu utakmicu.

- Potrebno je mnogo rada da bi se došlo do pobede, važan posao su odradile zamene, od 60. minuta, pa nadalje. To smo morali da uradimo da bismo kontrolisali meč, to nam je pomoglo da Di Marija dobije prostor i postignemo možda i treći gol. Imamo još prostora, da pravimo planove B i C da dođemo do načina da se odbranimo, isto tako i da napadamo. Imamo još dosta vremena pred nama za rad.

(Telegraf.rs)