Ovo su dve ključne greške Radeta Krunića posle kojih je Benfika upisala pobedu protiv Zvezde

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin / YouTube / TV Arena sport

Benfika je u prvom kolu Lige šampiona ipak bila preveliki zalogaj za Crvenu zvezdu, pa su Portugalci kući poneli sva tri boda nakon trijumfa od 2:1.

Portugalci su na iskustvo igranja u eliti uspeli da izađu na kraj sa srpskim klubom i jednostavno su iskoristili svoje šanse. Jednu u devetom, drugu u 29. minutu.

U oba navrata akter situacija bio je Rade Krunić, fudbaler koji još treba da se adaptira na novu sredinu kao zamena za Hvanga In Beoma. Čini se da je oba puta morao bolje.

U prvoj situaciji je nakon konta-napada Benfika ubacila loptu u kazneni prostor, a tamo Krunić čini se nije bio svestan pozicije svog suparnika. Nije jako krenuo na loptu i iza njegovih leđa se ušunjaoKerem Akturkoglu.

U 29. minutu je situacija bila nešto drugačija, pošto je najveći krivac za pogodak golman Omri Glazer, u čiji ugao je loptu iz slobodnog udarca poslao Orkun Kokču. Međutim, prekidu je prethodila greška pred kaznenim prostorom kada je reprezentativac Bosne i Hercegovine izgubio loptu, a zatim je usledio prekršaj.

Crveno-beli su u nastavku bili bolji, međutim gol je došao kasno i poraz je na kraju upisan.

(Telegraf.rs)