Prešao u novi klub, a onda se pojavio na treningu Zvezde pred Benfiku: Otkrivamo misteriju koja je zbunila sve

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred meč prvog kola Lige šampiona sa Benfikom, a na pomoćnom terenu Marakane vladalo je dobro raspoloženje među igračima.

Trener Vladan Milojević će otkloniti i poslednje dileme oko sastava, ali ako ne bude iznenađenja, to će biti ovih startnih 11. dao je zadatke fudbalerima, koji su pod nadzorom njegovih pomoćnika radili najpre kondicione vežbe u vidu kratkog džogiranja, zatim i vežbi sa promenama pravca, a takođe je tokom 15 minuta koliko je novinarima bilo dopušteno da prisustvuju moglo da se vidi i da su igrali igru "u krugu" podeljeni u dve grupe.

Ono što je bilo posebno interesantno, među igračima se pojavio i Vladimir Lučić, koji je postigao dogovor prelasku u IMT na pozajmicu od godinu dana.

Ipak, Lučić je bio na treningu pred Benfiku u Zvezdinoj opremi.

Proverili smo o čemu je tačno reč i da li njegovo pojavljivanje eventualno znači da je pozajmica propala. Ipak, kako nam je rečeno, Lučić će ostati u Zvezdi još nekoliko dana ili nedelja, dok se potpuno ne oporavi pod nadzorom stručnog i medicinskog štaba crveno-belih, pa će tek onda kada bude potpuno spreman i dobije zeleno svetlo da se preseli u IMT.

Do tada će raditi sa Zvezdom, ali neće biti u konkurenciji za tim.

(Telegraf.rs)