Sastav Zvezde za Benfiku: Milojević veruje u provereni tandem, dvojica novajlija od starta

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola ligaške faze Lige šampiona.

Interesovanje navijača za ovaj susret je zaista veliko, kao i očekivanja, a na Marakani očekuju potpuno ispunjene tribine i nadaju se dobrom rezultatu.

Portugalski tim važi za blagog favorita prema kvotama, i jasno je da i tim iz Lisabona ima šta da pokaže, ali navijači aktuelnog šampiona Srbije očekuju jedno dobro izdanje ekipe Vladana Milojevića.

Što se sastava Zvezde za meč tiče, ne bi trebalo da bude promena u odnosu na poslednji meč crveno-belih protiv Napretka, i očekuje se da Vladan Milojević ne meša karte.

Vratio se Omri Glazer na gol posle povrede, i on bi trebalo da se nađe među stativama protiv Benfike, što je potpuno očekivano.

Kada je reč o defanzivnoj liniji tima iz Ljutice Bogdana, tu bi trebalo da gledamo već uigrani tandem štopera, te će izvesno od starta krenuti kapiten Uroš Spajić i Naser Điga, koji je bio jedan od junaka plasmana u elitno takmičenje i već neko vreme igra na jakom nivou. Uz levu aut liniju, trebalo bi da deluje korejski internacionalac Seol, dok će na drugoj strani izvesno biti Ognjen Mimović, koji je nedavno produžio ugovor sa šampionom Srbije.

Ispred njih delovaće najverovatnije Timi Maks Elšnik, koji će biti nešto defanzivniji u odnosu na Mirka Ivanića i Radeta Krunića, koji će "dirigovati" veznim redom.

Po desnom krilu, očekuje se da od prvog minuta krene novajlija Silas, dok će na drugoj strani, izvesno delovati sada već ustaljeni Piter Olajinka.

Sam napad rezervisan je za Bruna Duartea, a samim tim, sastav Zvezde bi trebalo da izgleda ovako:

Glazer - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić, Ivanić - Silas, Olajinka, Duarte.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)