Zvezda odnela pobedu nad provokatorima iz Hajduk Splita: Delije obradovala vest pred meč sa Benfikom

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović, Pixabay, Printskrin: Privatna arhiva

Crvena zvezda će u četvrtak od 18.45 odmeriti snage sa Benfikom, a crveno-beli su se pred ovaj meč susreli i sa dodatnim poslom, jer su morali da imaju i malu "sajber bitku" sa pristalicama Hajduka iz Splita.

Naime, Splićani su u dobrim odnosima sa navijačima Benfike, pa najavljuju čak i dolazak u Beograd, što bi bilo prvo prisustvo Torcide na nekom srpskom stadionu još od raspada Jugoslavije, a u najavi meča imali su i provokaciju na račun Zvezde.

Navijači Hajduka su na "Gugl mapama" pored stadiona Rajko Mitić stavili dva taga: "Šetalište drugova iz Hajduk Splita" i "HNK Hajduk Split - produžnica."

Neprijatno je ljude na Marakani i Zvezdine navijače dočekala ova informacija kada su je videli u medijima i na društvenim mrežama, a klub je odmah reagovao.

Gotovo istog momenta poslata je protestna nota Guglu, koja je razmotrena i procesuirana.

Procedura je takva da to potraje 24 sata, a nakon što je rok istekao, na Marakani su dobili pozitivne vesti, da su sporni tagovi uklonjeni.

Proverili smo kako sada izgledaju Gugl mape i zaista, više ne postoje sporni tagovi koje su ostavili provokatori iz Splita.

(Telegraf.rs)