Milojeviću pomenuli debakl Dinama, on žestoko odgovorio: "To ste me pitali i pred Liverpul"

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf

Osim i samoj utakmici protiv Benfike koja čeka njegov tim, trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobio je na konferenciji jza medije jedno zanimljivo pitanje koje je izazvalo njegovu reakciju!

Pitanje je bilo vezano za to da li se možda uplašio pred duel sa velikanom, gledajući neke rezultate koje su viđeni u utorak veče. Tačnije, pitanje vezano za debakl Dinama od strane Bajerna (9:2), kao i inferiornost PSV-a protiv Juventusa - iako su poslednjih godina dominanti u Holandiji.

- To ste me pitali i pred Liverpul, isto pitanje, da li sam se uplašio što je Maribor izgubio 7:0 od Liverpula. Dobro pamtim. Ja ne razmišljam u tom pravcu. Šta i ako izgubimo? Šta će se desiti? Hoćemo da igramo vudbal, da uživamo. Tu smo, gde smo, malopre je vaš kolega iz Portugalije postavio pitanje o malim zemljama, mi treba da pričamo o tome, igramo kao mala zemlja među velike zemlje. Mi tek sada počinjemo, koliko kaskamo što se tiče sporta. Prvi put juče sam gledao stadione, strašan stadion na Karađorđu, u Lučanima, imamo tri stadiona koje je država napravila. I ta Alijanc arena nije napravljena tek tako, jer je neko dao pare - rekao je Milojević i dodao:

- Ja mogu da vam odgovorim kontra pitanjem, kakvi su nam budžeti, ali to ne postoji u sportu. Nije borba Davida i Golijata, još jednom veliki respekt, možda malo više znam o Benfici, moram to da napomenem, u Al Ahliju sam imao velikog igrača za Benfiku, on se zove Ljubomir Fejsa, mnogo mi je pričao o Benfici i koliki je to klub. Pričamo o velikom klubu kojeg ćemo da ugostimo. Ja se ne plašim nijednog rezultata, želim da moji igrači izađu hrabro, da se bore, videćemo koliko utakmica ima, treba da se pogledamo u oči, ima mnogo faktora na jednom meču, taktika, kakav će biti protivnik, kome je dan, male sitnice će odlučiti, možda neki aut i faul... Želeli smo da budemo ovde, predstavićemo se na najbolji način, nemamo koga da se plašimo, veliki smo klub, igramo u našem gradu, šta god da bude, ja sam odgovoran za sve.

(Telegraf.rs)