"Ono što vam budem rekao, u to i verujem": Milojević o razgovoru sa igračima Zvezde pred Benfiku

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf/Printskrin

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije povodom utakmice 1. kola Lige šampiona u kom crveno-beli igraju protiv Benfike!

Na pitanje da li će razgovarati sa svojim igračima kada je u pitanju određena vrsta pritiska, jer Zvezda ima lepu priliku da pobedi jednog velikana u Evropi (pominjalo se i pitanje favorita), Milojević je rekao:

- Ono što vam budem rekao, to i verujem: Neću mojim igračima pričati da li smo favoriti ili nismo, to je priča za novinare i reportere. Vi samim takmičenjem kada igrate, morate da budete fokusirani i da date sve od sebe. Mi smo skloni da pričamo šta jeste, šta nije, to nije moja filozofija. Da li će ko osvojiti bodove, to su priče za vas - poručio je Milojević i dodao:

- Ono što ću reći igračima, jeste da radimo ono što radimo, da veruju u sebe, da smo dobar tim i da na terenu treba da isporučimo maksimum. Igramo protiv ogromne Benfike, ništa manje nego svi ostali klubovi koji su se kvalifikovali. Trudićemo se da odradimo posao na najbolji mogući način. To su pravci u kojima razmišljam sa igračima.

(Telegraf.rs)