Kamere uhvatile razgovor trenera Dinama i Bajerna: Jakirović pokazuje semafor, Kompaniju malo neprijatno...

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/Dailymotion

Sergej Jakirović i Vensan Kompani, treneri Dinama i Bajerna, imali su očigledno zanimljiv razgovor nakon utakmice ova dva kluba u utorak veče - gde je nemački tim ubedljivo slavio rezultatom 9:2.

Nije poznato o čemu su razgovarali, ali kamera je jasno uhvatila kako Jakirović pokazuje Kompaniju semafor, dok je ovom možda čak malo bilo i neprijatno zbog svega što se dešavalo.

Ovaj poraz Dinama je njegov najteži u istoriji, iako su u jednom trenutku od 3:0 stigli do 3:2 i poprilično uplašili nemački tim. Ipak, potom je usledio potop koji je Jakirović objasnio ovim rečima:

- Ja bih se prvo izvinio celokupnoj javnosti i svima kojima Dinamo nešto znači. Ne okreneš se, zicer je za njih. Jako je teško bilo parirati. Mi smo pokušali. Drago mi je zbog reakcije igrača nakon poluvremena. A onda smo počeli jurcati za njima, bili su brži. Jednostavno, nismo mogli bolje parirati. Momci su dali sve od sebe, ali ovo je previsok nivo za nas i sada moramo raditi još više i još jače - rekao je Jakirović i dodao:

- Ja sam stvarno prošao sito i rešeto, svestan sam nekih stvari, neka udare slobodno po meni, ali radim posao najbolje što mogu. Ako vidim da me ekipa ne prati, sam ću to rešiti. Već sam pričao sa ekipom, prvo s Nevistićem, koji je primio devet golova. Treba igrače psihološki podići. Ovih dana ćemo puno pričati, zarotirati određene pozicije, treba nam svežina za utakmicu s Slaven Belupom.

(Telegraf.rs)