Uhvaćeni sa alkoholom u društvu žena: Fudbaleri izazvali skandal pred revanš meč Kupa

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/X/@ATLNACIONALCOL_

Kolumbijski fudbal uzdrman je u poslednja 24 sata, nakon što se na društvenim mrežama pojavio video snimak igrača Atletiko Nacionala u noćnom provodu - i to u klupskim obeležjima!

Svega nekoliko sati nakon kup utakmice protiv Alijance, četvorica fudbalera uhvaćeni su kako konzumiraju alkohol u društvu žena, dok su nek od njih na sebi i dalje imali uniformu Atletika.

Vest je brzo izazvala gnev na društvenim mrežama, dok su navijači izrazili svoje nezadovoljstvo ponašanjem igrača. U međuvremenu se oglasio i sam klub.

- Srećno poslepodne svima. U vezi sa videom koji je već javno poznat, želimo da kažemo da peremo naš prljav veš kod kuće i naš fokus je isključivo na utakmici u četvrtak. Kao i uvek, nadamo se vašoj podršci i širenju relevantnih i važnih informacija o našem timu. Pozdrav za sve - napisali su iz Atletika.

S druge strane, posledice navodno nisu izostale. Novinar Felipe Sijera javlja da su igrači uključeni u incident uklonjeni iz ekipe, dok je u toku unutrašnja istraga kako bi se razjasnile činjenice i odredile potrebne disciplinske mere.

Inače, prvi meč ova dva tima završen je rezultatom 1:1, A Atletiko je za dva dana domaćin revanša.

(Telegraf.rs)