Pogledajte "istorijsku" koreografiju i poruku Bed Blu Bojsa u Minhenu: Navijači Dinama obeležili jubilej

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Profimedia/imago sportfotodienst/M.i.S./Bernd Feil

Fudbaleri Dinama iz Zagreba igraju na Alianc Areni meč prvog kola Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, a sam susret obeležila je i koreografija gostiju.

Naime, kako su najavili, bed Blu Bojsi su na gostovanju  izveli koreografiju u kojoj su obležili tačno 20 godina od utakmice u Štutgartu, gde su prvi put izveli gostujuću koreografiju u svojoj istoriji.

Tako, odlučili su da ponove taj trenutak u Bavarskoj. Na velikom transparentu pisalo je "Unwanted guest", odnosno "Neželjen gost."

- S obzirom na to da smo prošlu evropsku sezonu praktično celu imali zabranu gostovanja, ove sezone ćemo se potruditi da brojnošću, vizualom, a pre svega fanatičnim navijanjem budemo podrška momcima na terenu. Za sutrašnju utakmicu spremamo koreografiju za početak utakmice i molimo sve koji imaju ulaznice za gostujući sektor da budu na ulazu čim se tribina otvori. Već na zagrevanju ćemo pokazati ko je domaćin na Allianz areni. Nemojte unositi nikakve transparente i zastave jer je ograda rezervisana samo za glavne transparente - stajalo je u objavi Boysa.

(Telegraf.rs)