Svi su mislili da je Kanga otpratio Zvezdu i obrisao slike, a evo šta se desilo sa njegovim nalogom

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press

Nije Gelor Kanga u centru pažnje na terenu u crveno-belom dresu od početka ove sezone, s obzirom na to da nije baš imao zapaženu minutažu.

Gabonac je do sada odigrao svega nešto više od 80 minuta u tri meča, a poslednji put je bio u sastavu 3. avgusta, dok ga u poslednja dva meča Zvezde nije bilo ni u protokolu.

Ipak, našao se Kanga u centru pažnje van terena, s obzirom nanjegovu situaciju sa Instagram nalogom. Iako je na prvu delovalo da je Kanga otpratio Zvezdu i obrisao sve slike u crveno-belom dresu, situacija je nešto drugačija. 

Nakon naknadne provere, došli smo do informacija da je Kanga zapravo imao problema sa Instagram nalogom, pa je napravio novi. Ipak, ubrzo je sve rešeno, te se Kanga vratio na svoj profil, a na "storijima" se može videti spisano "Kanga" sa fotografijama u Zvezdinom dresu.

Inače, prijavljen je Kanga za Ligu šampiona, što jasno pokazuje da Vladan Milojević i njegov stručni štab i dalje računaju na gabonskog reprezentativca, pogotovo ako se uzme u obzir to da će Zvezda igrati na tri "fronta".

Učinilo se na prvu da je Kanga napravio ovaj čudan potez, ali izgleda da su stvari drugačije.

(Telegraf.rs)