Transfer bomba u srpskom fudbalu: Matić se vratio u Jedinstvo sa Uba, predstavljen na genijalan način!

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Svuda pođi, kući dođi. Tom mantrom vodio se još jedan povratnik u srpski fudbal, koji je u četvrtak i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Jedinstva sa Uba, kluba u kom je zajedno sa bratom proveo detinjstvo.

Vezista Uroš Matić je potpisao ugovor sa novopečenim superligašem i igraće tokom aktuelne sezone u svom mestu pod palicom prvog čoveka kluba Nemanje Matića. Posebno je bio interesantan način na koji je predstavljen njegov povratak.

Na početku snimka dečak sa loptom u dresu Jedinstva stopira "fiću" i kako se vozi takose ispred njih pojavljuju snimci fudbalera iz prethodnih klubova. Na kraju videa vozač pita u kom pravcu se dečak zaputio, a tada mu odrasli Uroš odgovara "Vozi kući".

Bivši igrač Košica, rezervnog tima Benfike, NAC Brede, Šturma, Kopenhagena, Austrije Beč, APOEL-a i saudijske Abe se tako posle petnaestak godina vratio u domaći fudbal i prvi put će na našim terenima igrati kao senior.

Ubljani su posle sedam kola najgori tim prvenstva sa jednim bodom i biće im potrebni svi raspoloživi igrački resursi kako bi se ozbiljnije uključili u borbu za opstanak.

(Telegraf.rs)