Bio je najveći srpski biser, kupio ga Siti, a sad je u 2. ligi: Hvali se Lambom, koktelima i raskošnim životom

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram.com/filip10

Kroz Srbiju je prošao ogroman broj talentovane dece u prošlosti, bar kada je reč o fudbalu. Jedan do njih, modža i jedan od najvećih talenata je Filip Stevanović koji ima tek 21 godinu, a sada je potpisao ugovor sa ekipom Lomela iz 2. lige Belgije.

Filipu Stevanoviću se od pojavljivanja na travnatom tepihu predviđala izuzetno blistava karijera, možda i najblistavija od ljudi koji su se otisnuli u Evropu sa brdovitog Balkana. Debitovao je u Partizanu sa samo 16 godina, da bi sa 17 postao i standardan.

Već u prvoj sezoni gde je dobio ozbiljne minute je odigrao 25 utakmica u prvenstvu Srbije i imao je sedam golova i tri asistencije, dok je sličan skor ponovio i iduće sezone, nakon čega je prodat u Mančester siti za 8.500.000 evra.

Međutim, tu kreće i da se gubi trag o njegovoj karijeri. Jednostavno, Filip Stevanović je "osetio" novac, osetio je čari raskošnog života i umesto fudbalske zvezde, postao je zvezda društvenih mreža.

Neretko se oglašava putem svog TikTok profila gde izbacuje fotografije sa svojih raskošnih putovanja, odmarališta, ali i iz svojih luksuznih automobila. On se tako hvalio Poršeom, a u poslednje vreme i Lamborginijem, uz skupocenu odeću.

Siti ga je slao na pozajmice, bio je u Herenvenu, potom i RKC-u, Santa Klari... Ali jednostavno, njega fudbal više i ne zanima.

Iako ima tek 21 godinu, sada je potpisao ugovor sa ekipom Lomela, koja je takođe deo Siti grupe, a koja se takmiči u drugoj ligi Belgije.

(Telegraf.rs)