Da li je Mitrović zaslužio ovako surove komentare? "Samo ti broji evriće, bojkotaše nikad više ne treba zvati"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press, Telegraf.rs / Printscreen

Ogroman broj komentara u srpskoj fudbalskoj javnosti pojavio se nakon vesti da Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić neće nastupati za reprezentaciju u ovom prozoru zbog povreda. Još više bure nastalo je nakon što su iz Al Hilala objavili njihove fotografije sa treninga u punoj opremi.

U jeku svega toga, a posle utakmice sa Španijom u kojoj je Srbija igrala 0:0, oglasio se i Aleksandar Mitrović pomalo mističnom porukom. Međutim, ni ona nije naišla na oduševljenje fudbalske javnosti, koja je nastavila sa oštrim komentarima na račun jednog od naših najiskusnijih fudbalera u nacionalnom timu.

Skoro 100 komentara stiglo je na pomenutu vest na našem portalu, a neki su bili prilično brutalni, pa su neki postavili i pitanje da li je to jedan od najboljih strelaca Srbije u 21. veku to zaslužio?

Neki čitaoci su poručili Sergeju Milinković-Saviću i Mitroviću da više nisu dobrodošli u reprezentaciju i da ih ne treba zvati nazad, a pojedinci su zamerili Aleksandru što je umesto čestitke reprezentativcima poslao pomenutu poruku.

- Niko od "bojkotaša" nije čestitao. Da smo izgubili, verovatno bi čestitali poraz - napisao je jedan korisnik.

Foto: Tanjug/AP

Čitaoci su zamerili Mitroviću i činjenicu što je otišao da nastupa u Saudijskoj Arabiji, misleći da su mu "pare udarile u glavu".

- Bio mi je drag do bola, ali izgleda da su ogromne svote novca gadno udarile u glavu. Kako god, mnoge bi odbradovalo da se oprosti - napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao:

- Samo ti broji evriće, bolji od tebe ostavili su srce na terenu za Srbiju.

Pogledajte još neke od komentara koji su se pojavile na jučerašnjoj vesti o objavi Aleksandra Mitrovića u galeriji:

(Telegraf.rs)