Haos u Banjaluci: Lešinari jurili "Zelena čudovišta" iz Mađarske posle huliganske sačekuše na ulici!

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen Twitter/@hooliganscz1999

Žestok navijački sukob odogodio se u Banja Luci u noći između srede i četvrtka, a prema prvim informacijama, navijači Borca napali su rivale iz Mađarske, koji su tu stigli na utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako prenosi klix.ba, uvertira za večerašnju utakmicu između Borca i Ferencvaroša zaista nije bila onakva kakva se priželjkivala, pošto se noć pre utakmice dogodio haotičan navijački sukob u centru Banje Luke u kojem su domaći navijači napali pristalice Ferencvaroša, koji su organizovano stigli na utakmicu protiv banjalučkog kluba.

Na snimcima se može videti i kako su se mađarski navijači u jednom trenutku povukli. Policija je odmah reagovala, a informacije o povređenima te eventualnoj šteti biće poznate tokom dana. Inače, Borac večeras igra istorijsku utakmicu i može izboriti grupnu fazu Lige Evrope.

Prvi duel u Mađarskoj završen je bez golova, a i u slučaju eliminacije, Banjalučani će igrati grupnu fazu Lige konferencija. Susret na Gradskom stadionu u Banjoj Luci počinje u 21 sat.

(Telegraf.rs)