Čukarički čuva svoju budućnost: Dva igrača se obavezala na vernost Brđanima!

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Marko Metlaš

Golman Čukaričkog Lazar Kaličanin produžio je ugovor do 2028. godine, saopštio je beogradski fudbalski klub na svom sajtu.

Kaličanin (20) je branio na tri od šest utakmica ove sezone u Superligi Srbije.

- Nije bilo nikakve dileme oko potpisa novog ugovora. Moje je samo da radim, na svakom treningu i da svaku priliku koju dobijem u zvaničnim mečevima iskoristim. Zahvalan sam treneru Oliveru Kovačeviću, kao i čitavom stručnom štabu, direktorima kluba, svim saigračima, a posebno golmanima sa kojima sam imao priliku da treniram - rekao je Kaličanin, preneo je zvanični sajt kluba.

Čukarički je saopštio i da je produžio ugovor sa golmanom Vladanom Čarapićem do 2027. godine. Čarapić je rođen 30. januara 2007. godine.

- Dete sam Čukaričkog, ovde sam već osam godina i ne postoji ništa lepše u mojoj fudbalskoj karijeri od potpisa ugovora za prvi tim. Imam od koga da učim, tu su starije kolege Nikola Mirković i Kaličanin, uz naravno trenera Olivera Kovačevića. Zahvalan sam svima na podršci, nadam se da ću imati priliku da debitujem u prvom timu. Ali, za sada ne žurim, na meni je da radim i da čekam svoju šansu - rekao je Čarapić.

(Telegraf.rs/Tanjug)