Milan Lazarević posle poraza: "Videli smo da možemo da igramo sa Gentom, velike šanse imamo da prođemo"

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Ekipa Partizana je poražena u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija od Genta sa 1:0 na svom stadionu. Imali su crno-beli svoje prilike, a jednu od najvećih je propustio Milan Lazarević koji je stigao ovog leta iz Vojvodine.

Lazarević koji je primarno desni bek je igrao na poziciji desnog krila, a istakao je da Partizan može da igra protiv Genta.

- Možemo da igramo sa njima, imali smo par dobrih šansi i mi i oni i ja sam. Namestilo se tako da nas dobiju 1:0, ali imamo šanse da prođemo dalje.

Govorio je o svojoj šansi.

- Da, bilo je idealno, video sam da golman pada i hteo sam da gađam, ali nisam pogodio. Ostaje žal, šta da radim, najviše je meni žao, ali svakako mislim da u Gent idemo i da imamo velike šanse da prođemo, to se videlo danas. Nadam se da ćemo iskoristiti tamo i eto.

I sam Lazarević kaže da sve staje u narednih 90 minuta, ali nije hteo da analizira igru.

- Apsolutno, svesni smo i fokusirani na tu utakmicu i nadamo se prolazu. Nije na meni da ja analiziram, to struka analizira, kako da igramo i šta da radimo.

Na kraju, on se dotakao i toga što je igrao na sebi ne baš prirodnoj poziciji.

- Šef zna da sam ofanzivan bek, tako da, očekivao sam i spreman sam na sve što trener traži. Da sam postigao gol, to bi bilo savršeno.

(Telegraf.rs)