"Zbogom, imao sam dobar život...": Čuveni trener poslao svoju poslednju poruku pred ono neizbežno...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma tužna poruka

Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Već se dugo vremena zna da čuveni trener Sven Goran Erikson boluje od izuzetno teške bolesti i da mu je ostalo još malo života. Ovoga puta on je poslao praktično i poslednju poruku, jer je i sam svestan da se priprema ono neizbežno.

Sven Goran Erikson se jednostavno pomirio sa činjenicom da nema leka i da je kraj blizu, ali je uspeo da se obrati još jednom.

On je na mirnom jezeru u Švedskoj, u njegovom rodnom gradu Suneu odlučio da provede poslednje dane, a smogao je snage da pošalje i poruku svima.

- Imao sam dobar život. Mislim da se svi i dalje plašimo dana sopstvene smrt, ali i to je deo života. Moraš da naučiš da to prihvatiš. Nadam se da će na kraju ljudi reći – da, bio je dobar čovek. Ali, naravno da to neće reći baš svi. Nadam se da ćete me pamtiti kao pozitivnog čoveka koji je pokušao da uradi sve što je bilo moguće. Nemojte da žalite, smešite se. Hvala vam na svemu. Svim trenerima, svim igračima, svim navijačima. Bilo je fantastično. Vodite računa o sebi i svom životu. I živite ga. Zbogom - poručio je Erikson.

On je ovo rekao u sklopu dokumentarnog filma koji o njemu pravi "Prime video".

(Telegraf.rs)