To može samo Inter: Nerazuri izborili prednost u 85. minutu, pa skrivili penal i sve prosuli u nadoknadi!

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju će morati da se zadovolje samo bodom

Foto: Tanjug / AP

Biće ovo veče koje će navijači Intera želeti da zaborave što pre. Umesto da pobedom otvore novu sezonu italijanske Serije A, Nerazuri su uspeli da se sapletu na gostovanju Đenovi i to tako što su skrivili penal i primili gol u nadoknadi vremena - 2:2 (1:1)!

Inter je bio tim koji je više napadao, ali im to na kraju nije donelo pobedu, već samo jedan bod.

Da stvar bude zanimljivija, prva do prednosti na meču stigla je baš Đenova i to preko Voljaka u 20. minutu, da bi Tiram na asistenciju Barele izjednačio deset minuta kasnije.

Mučio se Inter da konačno dođe do te prednosti i u 85. minutu je u tome i uspeo, a strelac je ponovo bio neverovatni Tiram, ovoga puta na dodavanje Fratezija. Činilo se tada da je verovatnoća da se bodovi ispuste minimalna.

Ali... Ipak je to Inter. Skrivili su Nerazuri penal baš u nadoknadi vremena, a posle dosta VAR drame i muke, Đenova je preko Mesijasa, koji je inače bivši fudbaler Milana, uspela da dođe do poravnanja.

Ispostaviće se da je to bio i konačan rezultat ove utakmice, pa su oba tima podelila po bod na startu Serije A, kojim će naravno mnogo zadovoljniji biti u zalivskom gradu.

U drugom meču u istom terminu, Parma je odigrala nerešeno sa Fjorentinom 1:1, a strelci su bili Man za domaće u 22. minutu i Biragi u 75. minutu za goste.

(Telegraf.rs)