Kakav momenat za Kostu Nedeljkovića: Zaigrao za Aston Vilu sa 18 godina i upisao prvu pobedu u Premijer ligi!

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalan dan za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde

Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Pamtiće dugo ovaj 17. avgust mladi Kosta Nedeljković. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Aston Vile uspeo je da upiše svoje prve minute u Premijer ligi i ne samo to, već je uspeo da slavi i prvi trijumf na vrlo nezgodnom gostovanju Vest Hemu u Londonu - 1:2 (1:1).

Nastavio je tim iz Birmingema tamo gde se zaustavio prošle sezone, a tome je doprinos u završinici meča dao i Nedeljković.

Povela je Vila posle samo četiri minuta golom Amadua Onane, koji je iskoristio zaista fantastičan centaršut Tilemansa i uspeo da skrene loptu u mrežu.

Nije se pak dugo čekalo na odgovor Vest Hema, koji je već tokom prvog poluvremena i to sa bele tačke preko Pakete u 37. minutu stigao do poravnanja.

Međutim, bilo je evidentno da je Aston Vila bolji tim na ovom meču, što je potvrđeno pogotkom Durana na asistenciju Remzija u samoj završnici duela u 79. minutu.

A tri minuta kasnije, u 82. minutu, baš posle tog gola, na teren je ušao naš Nedeljković koji je zamenio Keša, a koji je uspeo da sačuva tu prednost zajedno sa svojim timom i da na kraju slavi pobedu, koja će mu sigurno zadugo biti upisana u sećanju.

(Telegraf.rs)