"Veteran" Miler vodio Bajern: Bavarci siloviti protiv Ulma u Kupu

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompani je odlučio da pruži odmor nekim od glavnih zvezda tima

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena obezbedili su plasman u drugu rundu Kupa Nemačke nakon ubedljive pobede nad ekipom Ulma rezultatom 4:0. Ovaj trijumf dolazi kao savršen početak nove sezone za Bajern, koji je pod vođstvom novog trenera, Vensana Kompanija, ostvario očekivani uspeh protiv drugoligaša.

Kompani je odlučio da pruži odmor nekim od glavnih zvezda tima, poput Harija Kejna i Alfonsa Dejvisa, ali to nije umanjilo snagu tima, koji su predvodili Tomas Miler, Manuel Nojer, Džamal Musijala i Serž Gnabri.

Bajern je brzo uspostavio kontrolu nad utakmicom zahvaljujući dvostrukom pogotku Tomasa Milera u razmaku od samo tri minuta, najpre u 12. pa zatim i u 15. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Na ovom meču svoje prve minute u dresu Bajerna zabeležili su i novopridošli igrači, Majkl Olise i Žoao Paljinja, koji su ušli u igru u 77. minutu. Već dva minuta kasnije, Kingsli Koman povisio je na 3:0, uz asistenciju Olisea.

Konačan rezultat postavio je Hari Kejn u poslednjim trenucima meča, na dodavanje Milera.

Posebnu pažnju privukao je i nastup Aleksandra Pavlovića, nemačkog fudbalera srpskog porekla, koji je igrao do 77. minuta, što sugeriše da bi mogao imati značajnu ulogu u timu Vensana Kompanija ove sezone.

8Telegraf.rs)