Stanojević grmi posle ispadanja od Lugana: "Neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume za Partizan, biće rezova"

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana ističe da mu je žao zbog načina na koji je ekipa završila kvalifikacije za Ligu Evrope

Printskrin: Youtube/ FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana nesrećno su završili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pošto su ispali od Lugana nakon produžetaka, iako su imali igrača više u produžecima i završnici regularnog dela meča.

Posle meča je trener Aleksandar Stanojević istakao da mu je žao što je ovako završen dvomeč sa Švajcarcima.

- Veliki žal, bili smo tako blizu da makar uđemo u neizvesnost oko penala, bili blizu da rešimo neke stvari, međutim, na ovaj način izgubiti u dvomeču, nismo izgubili ovu utakmicu, igrali smo nerešeno, ali jesmo dvomeč. Žao mi je zbog toga i cele situacije, ali šta je tu je, idemo dalje.

Da li imate način da povratite ekipu za bitan meč u Superligi za vikend, a potom i protiv Genta u kvalifikacijama za Ligu konferencija?

- Moramo, to nam je posao. Svima je teško, dali smo maksimum, odradili cele produžetke. Svi smo se dosta potrudili, neki više, neki manje, ali generalno smo se potrošili, teška utakmica nas čeka u nedelju, potom i protiv Genta - rekao je Stanojević, koji je najavio i promene.

- Moramo nešto da menjamo, neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume, neki ne mogu da se nametnu - poručio je trener crno-belih i na pitanje novinara najavio rezove posle ove utakmice.

- Da, sigurno.

(Telegraf.rs)