Jedini igrač koji nije imao dozvolu da ode iz Zvezde pod znakom pitanja za Bodo

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlog je rizik zbog veštačke trave, jer se tek vraća iz povrede

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su u utorak veče ime rivala u plej-ofu Lige šampiona, a na Marakani pred duel protiv norveške ekipe Bodo Glimt i dalje ne znaju hoće li 20. avgusta igrati sa jednim od najboljih igrača u timu!

U pitanju je golman Omri Glazer koji je propustio praktično cele pripreme, jer je doživeo povredu na startu istih u Rusiji. Inače, Izraelcu je stradao primicač.

Prema saznanjima Telegrafa, njegov oporavak ide po planu, zadovoljavajući je i znači da mi možda čak i mogao da brani u Norveškoj. Međutim, dilema je da li ga gurnuti odmah u vatru zbog činjenice da je Bodo ima teren sa veštačkom travom.

U slučaju da crveno-beli ne budu hteli da rizikuju, odnono da Glazera sačuvaju za revanš 28. avgusta, na golu Zvezde u Norveškoj stajaće Marko Ilić koji inače i brani od početka sezone.

Podsetimo, Glazer je ovog leta bio tražena roba zbog sjajne sezone koju je imao iza sebe. Na kraju, bio je jedini igrač na kog je stavljen veto kada je u pitanju prodaja.

- Postoje neki igrači koje ne bismo prodavali. To je, pre svega, Glazer za kog smo dobili ponudu od sedam miliona evra i, kažem, to nije stvar novca. To je fantastična ponuda, da se ne lažemo, ali Glazer je doneo takvu mirnoću i stabilnost. Kao ličnost, kao figura, kao golman, kao čovek. Tako da je jako teško naći zamenu za njega i Milojevićeva izrična želja je bila, kad smo sastavili spisak ponuda za sve igrače koje imamo, da Glazer ne može da ide. I mi smo odmah završili razgovore, rekli smo ne može - rekao je nedavno Zvezdan Terzić za Telegraf.

(Telegraf.rs)