Pogledajte situaciju posle koje je VAR poništio gol Ksandera Severine

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogodak poništen posle intervencije iz VAR sobe

Printscreen: Arena sport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno - 0:0 sa IMT-om, u okviru 4. kola Superlige Srbije. Crno-beli su posle tri uzastopna trijumfa remizirali, dok je susret odigran na stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.Klub iz Humske je uspeo da postigne pogodak u 87. minutu, ali je on bio poništen posle intervencije iz VAR sobe.

Izabranici Aleksandra Stanojevića pružili su bledu partiju, te su tek u nastavku bili konretniji i mogli do pozitivnog rezultata. Valja napomenuti i da je Aleksandar Jovanović bravuroznim intervencijama sačuvao svoju mrežu posle šuteva Lutovca i Krstića.

Partizan je u 87. minutu uspeo da postigne gol preko Kcandera Severine, ali je on bio poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Krilni fudbaler kluba iz Humske je primio loptu na tridesetak metara od gola, stuštio se ka kaznenom prostoru i između dva igrača "provukao" loptu i pogodio bliži ugao Belićevog gola.

Ipak, za razliku od 81. minuta, tada se oglasila VAR soba i pozvala sudiju Ivkovića da pogleda snimak, jer je u začetku akcije lopta zakačila defanzivca crno-belih u ruku.

Sporni trenutak možete pogledati na snimku ispod teksta od 06:46.

(Telegraf.rs)