Novo krilo Partizana u suzama na aerodromu, u Srbiju ga ispratili porodica, mediji i navijači

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler u toku dana stiže u Beograd iz Lime, a potom će potpisati ugovor na četiri godine

Printskrin: X/@raulchavezpa

Veliku je prašinu podifao transfer novog krilnog napadača Partizana - Žoaa Grimalda (21) u Peruu, toliku da je mladi fudbaler prilikom sinoćnjeg dolaska na aerodrom u Limi imao spektakularan oproštaj.

Pored, naravno, porodice koja je u suzama ispratila Grimalda, igrača je u vazdušnoj luci sačekao i veliki broj medija, TV kamere, kao i navijači Sporting Kristala, koji su mu, navode tamošnji izveštači, skandirali.

Snimci sa lica mesta svedoče o emotivnom rastanku sa najmilijima, ali i pravo sapunici, u kojoj reporteri uživo "TV Fudbala" pokušavaju da "izvuku" izjavu Grimaldu o transferu u Partizan, oproštaju sa porodicom, ali bez uspeha.

Igrač je, vidno potresen, procedio jednu ili dve reči, onako usput, a zatim se zaputio ka delu aerodroma "Horhe Čaves" gde je bio nedostupan, dok su okupljeni navijači, koji su takođe došli da ga isprate, navijači skandirali njegovo ime.

Grimaldo će u toku današnjeg dana stići u Beograd, a potom ga očekuju lekarski pregledi, testiranja i potpis ugovora na četiri godine, o čemu smo već pisali.

(Telegraf.rs)