Vladan Milojević vidno ljut posle remija sa Lučanima: "Nemam šta da kažem, ne može da se igra ovako..."

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je nezadovoljan i svojim igračima

Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 2. kola Superlige Srbije napravili i veliki kiks, pošto su pred svojim navijačima remizirali sa 2:2 protiv Mladosti iz Lučana. Da stvari budu gore, oni su gubili sa velikih 2:0 sve do 85. minuta, zbog čega je trener Vladan Milojević bio nezadovoljan.

Šef struke u taboru crveno-belih je bio vidno ljut nakon isteka 90-og minuta, pogotovo jer je njegova ekipa imala i igrača više čitavih 20 minuta igre, ali ni to nisu uspeli da iskoriste onako kako se od njih očekivalo.

Menjao je dosta i tokom igre, već je na poluvremenu napravio dve izmene,  a o tome je govorio nakon meča.

- Nemam šta da kažem, utakmica ko utakmica, ne možete da igrate ovako. Prvo poluvreme, ja ne znam da li treba uopšte da komentarišem išta treba da kažem, ekipa koja je izašla, koju sam ja izveo, odgovornost je najveća na mene. Nešto smo pripremali, ništa nije bilo.

- Izmene su pomogle, ali što bi se reklo, hajde ako treba nešto da se desi, neka se desi na početku, ne sviđa mi se ta pravda, ali da mi negde bude lakše. Sigurno jedna velika opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo roster, imamo dosta igrača ovde, ima igrača koji jedva čekaju, videćemo. Da li imamo igrače koje možemo da rotiramo, igraće najspremniji i oni koji će izgarati 90 minuta.

(Telegraf.rs)