Zvezdu prelaznog roka devojka ostavila zbog prevare i otkrila da ide u Englesku, a onda se desio preokret

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kalafjorijeva devojka demantovala prvobitnu informaciju

Printskrin: Instagram/bboeme

Veliku zabunu u subotu veče izazvali su pojedini italijanski mediji koji su objavili vest da je Benedeta Boeme, devojka fudbalera Bolonje Rikarda Kalafjorija, javno otrkila da će njen dečko preći u Arsenal!

I više od toga, pošto je Benedeta navodno preko društvene mreže tiktok ostavila dečka zbog prevare nakon što se pojavio video na kom se vidi kako Kalafjori flertuje sa nepoznatom ženom na odmoru.

U poruci je u suštini stajalo da Boeme raskida sa Kalafjorijem jer "nije mogla da oprosti" to što je videla i poželela mu je sreću u novoj budućnosti u Arsenalu.

Međutim, vrlo brzo je došlo do preokreta. Boeme je rekla da nema tiktok nalog i objavila je izjavu putem svog zvaničnog Instagram kanala i sve dematovala.

- Prinuđena sam da napišem ovde da nemam tiktok profil!! Neko se pretvara da je ja i piše stvari koje nisu istinite! Ovo je moj jedini nalog na društvenim mrežama. Nikada nisam ni o čemu pričala i nikada neću. Ljubazno molim onoga ko je otvorio tiktok profil, pretvarajući se da sam ja, i pisao lične i delikatne stvari, koje se onda izveštavaju kao članci u medijima, da odmah zatvori profil, inače ću preduzeti sudski postupak - jasna je bila Boeme.

Inače, Kalafjori, reprezentativac ITalije, navodno je na ivici prelaska u Arsenal za 45 miliona evra, plus bonuse i procenat od prodaje.

U nastavku možete videti i sporan video snimak sa odmora, gde Kalafjori stvarno prilazi nekoj devojci:

(Telegraf.rs)