Transfer Uroša Đurđevića koji će iznenaditi mnoge: Evo u koji klub prelazi miljenik Grobara

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Egzotična destinacija za bivšeg igrača Partizana

Foto: MN Press/Marko Metlaš

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i seniorske reprezentacije Crne Gore, Uroš Đurđević, karijeru će nastaviti u Meksiku.

On je potpisao za Atlas iz Gvadalahare, a informaciju o transferu objavio je njegov agent Darko Ristić na svom profilu na Instagramu.

On i Đurđević su pozirali sa crveno-crnim dresom koji je obeležje Atlasa, a on je izabrao broj 32, koji je nosio i u Partizanu.

Đurđević je poslednjih šest sezona igrao za Sporting iz Hihona u drugoj ligi Španije, gde je na 232 utakmice za klub postigao 66 golova i 12 asistencija.

Podsetimo, on je svojevremeno u Partizanu imao sezonu iz snova. Bio je najbolji strelac Superlige sa 27 postignutih golova u sezoni kada je Partizan osvojio duplu krunu, a te sezone je u svim takmičenjima postigao ukupno 35 golova na 45 utakmica.

Partizanu je u današnjem danu već stigao Đurđević, ali Vukašin, a nema sumnje da navijači crno-beih ne bi imali ništa protiv da je uz njega došao i Uroš, jer je on godinama "tiha patnja" Grobara.

Ipak, on će sada svoju karijeru graditi dalje u Meksiku.

(Telegraf.rs)