Ne sluti na dobro: Desni bek Partizana na snimanju kolena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Magnetnom rezonancom će biti uvrđen stepen povrede i kolika pauza čeka defanzivca

Foto: Printskrin / YouTube

Desni bek Partizana Marko Živković, koji se povredio na minulom kontrolnom meču sa CSKA iz Moskve, danas će biti podvrgnut snimanju magnetnom rezonancom kako bi se utvrdio stepen oštećenja kolena. Prve prognoze nisu dobre, ali u Humskoj ne žele da prejudiciraju epilog dok se jasno ne ustanovi o čemu je reč.

Živković je u tih prvih nekoliko minuta meča sa ruskim velikanom čak dva puta osetio problem sa kolenom, s tim da je u prvi mah nastavio sa igrom, ali je potom, posle drugog duela, ostao na zemlji sa bolnom grimasom na licu.

Na snimku se jasno vidi da je desni bek pokušao da stigne Fejzulajeva, međutim, nije imao nikakav kontakt sa napadačem CSKA, već je koleno samo "propalo" i Živković je ostao na zemlji, hvatajući se za glavu u bolovima.

Medicinski tim Partizana je reagovao u oba slučaja, međutim, posle druge situaacije u samo nekoliko minuta fudbaler je iznesen sa terena na nosilima. A, danas će na jednoj od moskovskih klinika biti utvrđen stepen povrede, odnosno oštećenja kolena i naspram toga i procena kolika pauza čeka Marka Živkovića.

(Z. Ivković)