Vladan Milojević o gostovanju Surdulici, oporavku Koste Nedeljkovića: "Uprkos stanju na tabeli..."

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Zvezde ističe da poštuje rivala koji je trenutno na začelju tabele

Foto: crvenazvezdafk

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odgovarao je na pitanja novinara pred meč 29. kola Superlige, gde crveno-beli gostuju Radniku u Surdulici u nedelju od 16 časova.

Ovo je duel prvog na tabeli protiv fenjeraša, a Milojević je oprezan i ističe da respektuje rivala.

- Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević, koji ističe i da tim iz Surdulice nije imao ni sreće.

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica.

Nije želeo Milojević da otkriva karte kada je u pitanju sastav i to ko će biti "bonus", a nije dao konkretan odgovor ni da li bi Kosta Nedeljković mogao da bude spreman za derbi u plej-ofu.

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)