Delije usred noći "zapalile" Beograd: Neviđeni vatromet obasjao Trg republike, evo šta je razlog

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli "akcijali" u centru grada

Printskrin: Twitter.com/FantomBeograda

Navijači Crvene zvezde u ozbiljnoj su euforiji nakon što je Zvezda posle jurnjave tokom gotovo čitave sezone uspela da prestigne Partizan nakon 25. kola Superlige, gde su crno-beli kiksnuli protiv Napretka na svom terenu i izgubili 1:0.

Sada je među navijačima Zvezde optimizam dodatno porastao kada je njihov tim prvi na tabeli, a žele da u nastavku sezone imaju što više navijača, kako bi dali dodatni vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića.

Nakon akcije i "upada" na stadion rivala pred gostovanje Radničkom u Nišu, gde su animirali navijače da dođu u što većem broju na Čair, Delije su sada odradile "akciju" i u Beogradu.

Ispred Trga Republike su istakli transparent "Svi na Sever - 17.03.", onda su upalili baklje, a ubrzo je usledio i ogroman vatromet, koji je deovao kao da je u pitanju proslava Nove godine.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Meč između Zvezda - Radnički Kragujevac na programu je 17.03. od 16.00. Nema sumnje da crveno-bele čeka nezgodan posao, jer igraju protiv tima koji u prolećnoj sezoni igra odličan fudbal i ima najbolji učinak od svih klubova, jer ima jedini maksimalnih šest pobeda.