Ekskluzivno: Pogledajte kako je izgledao razgovor Duljaja i Severine, jedan detalj posebno raduje Grobare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nazire se kraj problema

Foto: Telegraf.rs

Problem na relaciji Partizan - Ksander Severina rešen i igrač bi trebalo da se najkraćem mogućem roku vrati u Srbiju i priključi ekipi.

Igor Duljaj je na konferenciji za medije govorio o pomenutoj situaciji istakavši da je on uvek u kontaktu sa svojim igračima. Tako je i u ovom slučaju, pa je trener ekipe tokom jučerašnjeg i današnjeg dana bio u konstantnom dosluhu sa njim.

Kao što se može videti na slici, odmah posle razgovora sa medijima Duljaj se putem video poziva još jednom javio fudbaleru. Dobar znak je i to što je igrač sve vreme tokom razgovora bio nasmejan.

Ukoliko razgovor nadalje bude išao u ovom pravcu Severina će se već u ponedeljak pojaviti na treningu kluba. Iznosi od 25.000 odnosno 50.000 evra koji su potraživani su u međuvremenu uplaćeni na račun igrača i menadžera, pa će čitava situacija ubrzo biti i zaključena.

Podsetimo, kako je Telegraf prvi javio, Ksander Severina je u četvrtak napustio crno-bele bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do početka februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis, a njegovom agentu nadoknada za letošnji transfer.

(Telegraf.rs)